Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Destiny Noitamäki

Ikä: 25-vuotias

Työtehtävät: karsinoiden siivous, hevosten liikutus ja paperitehtävät

Sotkuisella nutturalla olevat tummanruskeat hiukset, päällään tummanvioletti huppari ja harmaat ratsastushousut, jossa on kultaiset yksityiskohdat. Jalassaan Destiny pitää valkoisia lyhytvartisia converseja ja ratsastaessa mustia nahkasaappaita. Desi on pituudeltaan noin 175 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Brunetteen törmää yleensä toimistosta hukkuen paperipinoon kahvikuppi kädessään.

Luonteeltaan Destiny on ystävällinen ja aina hymy huulillaan. Tarpeen tullessa nainen osaa olla jämäkkä ja ankara, valmennuksissa tämä vaatii ratsastajalta paljon ja tykkää hioa yhtä asiaa kauan.

 

Ninni Noitamäki

ikä: 8-vuotias

Työtehtävät: satunnainen auttelu

Ninni on Destinyn tytär ja totutettu hevosiin jo pienestä pitäen. Tytöllä ei vielä ole ollut omaa hevosta, mutta sellainen on juuri etsinnässä.

Ninni omaa lantiolle ylettävät hiukset, jotka ovat yleensä letillä. Ninniä kuvastavat sanat ystävällinen, määrätietoinen ja reipas. Tyttöä näkee enään harvoin tallilla, sillä koulu ja muut harrastukset vievät tällä hetkellä voiton.

 

 

 

Vieno Noitamäki

ikä: 41-vuotias

työtehtävät: tallin pitäminen siistinä, hevosten liikutus ja niiden tarpeista huolehtiminen

Vieno on Destinyn äiti ja itsekin hevosihmisiä. Nuorena Vieno omisti pääasiassa suomenhevosia ja kisasikin niillä ahkerasti. Destinyn hankkiessa 15-vuotiaana oman Tigru- poninsa, myi Vieno viimeisen oman suokkinsa ja auttoi tyttärensä ponin liikuttamisessa. Nykyään Vieno auttaa Noitamäen tuntihevosten ratsastamisessa ja harrastaa leipomista.

Ystävälliseen ja herttaiseen (sekä siivoushulluun) Vienoon voi törmätä tallilla lähes joka päivä yleensä putsaamassa varusteita tai ratsuttamassa nuorempia hevosia.

 

 

 

 

Sivun kuvat © Pauliina Kontinen

 


Tämä on virtuaalitalli ~ Tämä on virtuaalihevonen

Ulkan kuvat © AK, sivun tausta ©  Shizoo Design

©2019 Noitamäki - suntuubi.com